Shtatë këshilla për një orgazmë të shumëfishtë


A ka gjë më të mirë se seksi, që përfundon me një orgazmë? Po, seksi me disa orgazma.
Përpara se të përjetoni diçka ët tillë, duhet të keni parasysh të paktën shtatë këshilla:
-Shmangni presionin: sa më shumë tension të keni në trup, aq më e vështirë është të kaloni në orgazëm. Ndaj relaksohuni dhe gëzojuni këtij momenti dhe asaj që do vijë.
-Sinjale të buta: Nëse do i thoni partnerit se doni të kaloni orgazma të shumëfishta, atëherë e keni të sigurt dështimin, pasi kjo e shton presionin. Më mirë përdorni gjuhën e trupit dhe lëri gjërat të rrëshqasin.
-Kërko për seks solo: Si një ushtrim paraprak, duhet të dini se cilat janë ato pika që ju nxisin drejt orgazmës. Provojeni vetë, duke prekur trupin dhe masturbuar.
-Stërvitja e duhur: Bëni pak gjimnastikë për muskujt përpara se të nisni të bëni dashuri. Sidomos duhen bërë disa ushtrime për legenin.
-Paraloja: Për të arritur kulmin disa herë, femrat duan kohë. Bëhet fjalë për nxemjen. Prandaj le të zgjasë pak.
-Përdorni gojën: Shumë femra vijnë më kollaj përmes seksit oral, sesa gjatë penetrimit. Prandaj kërkoni seks oral nga partneri, por me pauza të vogla. Kështu nxitet eksitimi dhe trupi merr sinjalet e duhura.
-Pas seksit është para seksit: Nëse keni dëshirë të vazhdoni, nuk ndihmon që të largoheni menjëherë ose të bini në gjumë. Vazhdoni me përkëdheljet dhe puthjet, duke kërkuar sërish…

Tetova News

Popular posts from this blog

Seksi: Kohëzgjatja ideale, 13 minuta

Lidhjet në largësi: anët pozitive dhe negative

Mëngjesi pas herës së parë