Posts

Showing posts from March, 2015

A zgjerohet vagina nga seksi?

Image
Shumë femra përfshihen ndonjëherë nga paniku se vagina e tyre mund të zgjerohet nëse kryejnë shumë shpesh seks apo me partnerë të shumtë. Qetësohuni! Nuk është aspak e vërtetë. Një studim i bërë nga Universiteti Northwestern thotë se vagina disa minuta pas seksit rikthehet në gjendjen e saj natyrale duke “u ngushtuar”. Ajo është elastike si çdo pjesë tjetër e trupit dhe ka aftësinë që të zgjerohet dhe ngushtohetpor gjithmonë rifiton pozicionin e saj normal. Vagina mund të përshtatet me penisin më të madh që ekziston, por edhe më të voglin. Mos harroni, vagina mund të zgjerohet aq shumë sa që nxjerr një fëmijë. Kur femra është e eksituar, vagjina kalon nëpërmjet disa ndryshime të mëdha fizike. Qarkullimi i shtuar i gjakut në rajonin gjenital ndihmon në lubrifikimin e mureve “të rrudhura” të vagjinës, dhe kur të ndodhë kjo, ato “rrudha” sikur “lirohen” pak, indet lirohen, prandaj krijon vend krejtësisht të mjaftueshëm për penisin, pa marrë parasysh madhësinë. Nëse partneri ka penis mjaft të mad…

Arti i joshjes me tri lëvizje

Image
Kush është ai mashkull që nuk ka dëshirë të mësojë si të joshi një femër. Tashmë vijnë disa këshilla nga Stefan Strecker, i cili në Gjermani është cilësuar si specialist guru i joshjes së femrave. Eksperti premton se vetëm në një fundjavë, të gjithë mund të mësojnë artin e joshjes, me përjashtim të meshkujve shovinistë. Kush nuk ndjen ndjeshmërinë e një femre nuk mund ta joshë kurrë atë, edhe nëse merr pjesë në seminaret e mia.

Strecker thotë se për të joshur një femër duhet vepruar me zemër dhe me tru, por në momentin e duhur, patjetër që duhet treguar kurajo.

Mësimi i parë ka të bëjë me kontaktin e parë për t’u vendosur me objektin, për t’u pushtuar. Strecker shpjegon se kjo duhet të merret parasysh në momentin e shtrëngimit të duarve, duke e parë në sy një femër, sepse “trupi flet”. Ai shton se edhe nëse ju nuk dëshironi të mbeteni vetëm miq me një femër, duhet të kini guxim për t’u përballur edhe për të folur në mënyrë romantike dhe sensuale, që femrave me të vërtetë ju…

Tetova News