Posts

Showing posts from December, 2014

17 përfitimet befasuese shëndetësore të seksit

Image
Seksi është diçka më shumë se çastet e shpejta të kënaqësisë, pasi të gjitha të dhënat shkencore tregojnë se marrëdhënia seksuale është ilaçi më i mirë, duke na dhënë shëndet dhe jetëgjatësi. Po ju shfaqim disa arsye për të vizituar dhomën e gjumit më shpesh. Psikologji e mirë, terapi bukurie, terapi lëkure, humbje peshe, forcim muskujsh, rritje atraktiviteti, ulje kolesteroli, gjumë të mirë, qarkullim gjaku, etj.
1. Shëndeti seksual

“Kur jeni në humor të mirë, është e sigurt që gjëja e fundit që keni ndërmend është përmirësimi i sistemit tuaj imun apo ruajtja e një peshe të shëndetshme. Mirëpo seksi i mirë i ofron këto përfitime për shëndetin, dhe më shumë se kaq. Natyrisht seksi është kudo në media, por ideja që ne jemi krijesa të gjalla seksuale shihet ende në disa raste me përbuzje ose në raste të tjera me njëfarë sikleti. Pra për t’i hedhur me të vërtetë një vështrim asaj se si seksualiteti juaj shton jetën dhe shëndetin tonë, fiziologjik dhe fizik, iu hap sytë shumë njerëzve.” Sek…

Tetova News