Posts

Showing posts from November, 2014

Meshkujt më të zjarrtë në dimër?

Image
Shkencëtarët zbulojnë se dimri i gjallëron meshkujt dhe se i ftohti i bën ata më të zjarrtë në shtrat. Gatishmëria shtohet bashkë me rënien e temperaturave Studimi
Stina e dimrit jo vetëm që ndez zjarre ndër vatra, por gjithashtu nuk le pa ndezur edhe trupat. Sipas një studimi të ri, gjatë muajit dhjetor, janar dhe shkurt te meshkujt rritet zgjimi seksual. Kështu, mos t’ju duket aspak e pazakontë, nëse gjatë muajve të ftohtë, pavarësisht temperaturave të ulëta, shtrati juaj është i zjarrtë. Është zyrtare, meshkujt duan më shumë seks gjatë dimrit, deklarojnë kërkimet e fundit të shkencëtarëve. Hulumtuesit zbuluan se meshkujt ishin më të interesuar seksualisht për femrat gjatë muajve të ftohtë, sesa gjatë verës. Në një kërkim të ri, 114 burra u pyetën të kategorizonin sesa tërheqëse ishin disa femra. Eksperimentet u bënë çdo tre muaj gjatë një viti. Një herë në 90 ditë, secili mashkull u pyet sesa të bukura u dukeshin disa fotografi femrash. Në dy albume që u përdorën nga studiuesit, njëri tr…

Tetova News