Ja 6 këshillat për të rritur përmasat e gjinjve.


Kujdes me ushqimin- Për të rritur përmasat e gjinjve duhen konsumuar ushqime që përmbajnë estrogjene si bishtajat, bizelet, fasulet, soja, fara kungulli, fara luledielli, sallatë jeshile etj.
Akull- Aplikoni mbi gjinj kuba akulli çdo tre ditë, për disa minuta.
Masazhojini- Masazhimi i gjinjve çon në tonifikimin e tyre dhe në rritjen e volumit.
Palestër- Ekzistojnë stërvitje fizike që tonifikojnë gjinjtë, të cilat praktikohen lehtësisht në palestër me ndihmën e instruktorit.
Jo dush të ngrohtë- Uji i ftohtë favorizon tonifikimin e gjinjve dhe forcimin e tyre, larja me ujë të ngrohtë i bëno gjinjtë më të qulltë.
Kujdes me qëndrimin- Qëndrimi i duhur është i rëndësishëm për të ruajtur formën e gjinjve. Në këtë drejtim këshillohet që të mbani shpatullat drejt.