Seksi, 5 pozicione që mbajnë në formë trupin e femrës


ROME-Palestra nuk është e vetmja që mund të mbash trupin në formë. Por është një metodë tjetër, edhe më efikase dhe më argëtuese. Kush do pyesni ju? Përgjigja është, seksi.

Përveç efekteve të tjera pozitive në aspektin fizik e psikik, të bësh dashuri djeg rreth 300 kalori (këtë tashmë e dinë të gjithë) si dhe forcon muskujt e trupit femëror.
Por duke eksperimentuar disa pozicione, ndoshta pak jashtë rutinës sipas një studimi të publikuar në Itali, këto pozicione i bëjnë mirë muskulaturës së një femre. Efekti i garantuar dhe i sigurt.
1) Për të dobësuar dhe formuar të pasmet. Partneri duhet të jetë pas femrës kurse ajo duhet të lëvizë ndërkohë këmbët, ti shtrijë dhe tërheqë disa herë. Kjo do të sjellë lëvizje të plotë të të pasmeve.
2) Për të pasur këmbë në formë, partneri duhet të qëndrojë ulur në një karrige, dhe ajo sipër tij pa e përqafuar të kryejë seks. Ky pozicion shkakton forcim të plotë të kofshës.
3) Për të pasur një shpinë të bukur e të shëndetshme-Femra duhet të mbështetet në një mur me shpinë nga partneri, të mbajë këmbët e hapura dhe krahët të shtrirë lart, të mbështetur në mur duke i tërhequr fort lart. Kolona vertebrale e tensionuar në këtë formë bën që të punojnë më mirë muskujt e kësaj zone të trupit.
4) Për një gjoks të bukur,-Burri qëndron në këmbë, përballë partneres dhe i mbështetur në mur. Ajo vepron sa më shumë të jetë e mundur me krahët e shtrira të mbështetura në mur, pastaj relaksohet duke përfunduar me një përqafim me partnerin.
5) Për të stimuluar qarkullimin e gjakut. Edhe pse gjatë raportit, gjaku qarkullon me furi dhe nuk ka ndonjë problem në këtë mes, është një mënyrë me efikase që ti japësh një dorë më shumë. Ajo qëndron e shtrirë sipër tij, me këmbët e saj mbi shpatullat e tij. Provojeni dhe do ketë sukses.
Disa nga ju mund të thonë se disa nga këto pozicione i dinin, por ne ju dhamë efikasivitetin që japin këto pozicione në muskulaturën e trupit të një femre. Rekomandim, ushtrojini sa më shumë dhe rregullisht. (BalkanWeb)Tetova News

Popular posts from this blog

Seksi: Kohëzgjatja ideale, 13 minuta

Mëngjesi pas herës së parë

Lidhjet në largësi: anët pozitive dhe negative