Çfarë mendon ai për ‘çmenduritë’ e saj?


Si mund ta bësh për vete dhe cilat janë sinjalet për të kuptuar nëse të pëlqen vërtet. A nuk janë këto gjëra që çmendin vajzat dhe duan patjetër t’i dinë? Për ju kemi lajme të mira për të deshifruar gjuhën e tyre.

Nga testimet e bëra në lidhje me reagimet e djemve për sjelljet paksa sipër “rreshtave”, nga më pak të pëlqyerit tek më intriguesit, 6% pëlqejnë idenë që ajo “heton” mbi çdo femër që shkruan në profilin e tij.
16% pëlqejnë faktin që ajo është pjesë e twitter-it vetëm për të ndjekur se ku është dhe ta takojë “rastësisht”.
34% e djemve pëlqenin idenë që ajo të ketë çelësin e banesës ku ai jeton me tre djem, vetëm për të ndenjur pak bashkë dhe vetëm!
55% pëlqejnë idenë që ajo të sfidojë një vajzë tjetër për të bërë një performancë alla ‘Coyote Ugly’ në banakun e barit ku ndodhen.
59% e djemve pëlqejnë idenë që ajo të vijë e ta takojë e veshur me një pardesy, me taka dhe poshtë, asgjë!
93% pëlqejnë që të ndjejnë prekjen e saj poshtë tavolinës në një vend shumë të populluar. 

Tetova News

Popular posts from this blog

Seksi: Kohëzgjatja ideale, 13 minuta

Mëngjesi pas herës së parë

Lidhjet në largësi: anët pozitive dhe negative