7 shprehjet që nuk duhet t’i përdorni kurrë teksa bëni dashuriJanë disa fjalë që zakonisht përdoren nën çarçafë, të afta për të shuar çdo fantazi erotike, sentimentale, apo edhe vetë pasionin mes partnerëve. Prandaj, ato nuk rekomandohen që të përdoren teksa kryeni aktin intim me partnerin tuaj. Ja cilat janë ato, të sugjeruara nga psikologu, Raffaele Morelli.
1. “Më thuaj se çfarë ndjen …”
2. “Pra, çfarë mendon, si të duket?”
3. “Kështu e bëje dhe me ish-in tënd?”
4. “A e shijove?”
5. “A të pëlqeu?”
6. “Përfundove …?”
7. “Mos fli tani, ec të flasim”/ e.t/noa

Tetova News

Popular posts from this blog

Seksi: Kohëzgjatja ideale, 13 minuta

Mëngjesi pas herës së parë

Lidhjet në largësi: anët pozitive dhe negative