Gabimet që bëjnë çiftet në komunikimin me SMS

Studimi

Përdorimi i sasë së gabuar të puthjeve në mesazhe është zbuluar të jetë faktori numër një që shuan interesin në lidhje. Pavarësisht nëse është një lidhje e re apo një marrëdhënie e gjatë, dërgimi i më pak puthjeve sesa tjetri, konsiderohet sjellje jo me vend. Përgjigjja e telefonatave në darka, kinema, mesazhet pas orës 11 të mbrëmjes, përsëritja e mesazhit që nuk ka marrë përgjigje dhe dërgimi i e-malieve për të filluar biseda, të gjitha këto janë gabime që nuk duhen bërë nëse dilni me dikë.
Për të mos u bërë:
Mos i jepni fund një marrëdhënie nëpërmjet mesazheve
Mos dërgoni të njëjtin mesazh nëse nuk merrni përgjigje
Mos dërgoni më shumë se dy mesazhe nëse nuk keni marrë akoma një përgjigje
Mos përdorni shkurtime si LOL apo K
Mos ktheni më pak ikona puthjesh se biseduesi

Tetova News

Popular posts from this blog

Seksi: Kohëzgjatja ideale, 13 minuta

Mëngjesi pas herës së parë

Lidhjet në largësi: anët pozitive dhe negative