TEST - SA SEKSI JE?


Ka njerëz që e janë, ka që nuk duken po janë... Flasim vetëm për pamjen tonë, sa seksi dukemi. Gjithsecili nga ne ka armën e vet në këtë rast. Zbuloji përmes këtij testi fuqitë dominuese dhe pasi t’i zbulosh do të dish t’i përdorësh si duhet dhe ku duhet.


1 - Të brendshmet që vesh zakonisht janë:

A) gjithmonë tyl, me ngjyrë të zezë ose të kuqe, etj
B) një komplet pambuk të bardhë dhe po është
ftohtë vesh dhe kanatiere.


2 - Kur bën dashuri:

a) i mban sytë hapur
b) i mban sytë mbyllur


3 - Tek parukieria shkon:
a) për t’u ndjerë më e bukur
b) për të evituar një look jo të këndshëm


4 - Kur zhvishesh përpara një mashkulli, e bën:

a) me ngadalë, pak nga pak; të pëlqen të shihesh nga ai kur ti zhvishesh
b) me shpejtësi dhe futesh menjëherë në krevat dhe mbulohesh me batanije

 Më shumë përgjigje “A”
Je e “paturpshme”
Je femërore, je seksi, po pa shumë rrezikshmëri. Pa bërë ndonjë gjë të madhe për t’u dukur seksi, meshkujt ia arrijnë të të dallojnë edhe kur ti je veshur shumë thjesht. Mjaft femra të kanë zili, por shumica e tyre të admirojnë për atë që ti je, një femër e parezistueshme.

Më shumë përgjigje “B”
Përdore armën tënde
Ti je seksi, por nuk dëshiron që këtë veti tënden ta vësh në dukje. Je shumë e pasigurt, nuk është e rëndësishme pamja. Nuk ka problem, që nuk ke pamjen e Cindy Crawford. Pamja jote seksi shkon përtej kësaj bukurie. Është di]ka që vjen nga brenda. Vetëm lërë, që të dalë jashtë teje.

Tetova News

Popular posts from this blog

Seksi: Kohëzgjatja ideale, 13 minuta

Mëngjesi pas herës së parë

Lidhjet në largësi: anët pozitive dhe negative