5 mënyra si ta harroni atë


Vetëm sa ju ka braktisur? Ndiqni këto këshilla dhe do të ndiheni sikur ajo nuk ka ekzistuar kurrë!Pra, ajo ju ka braktisur. Të gjithë e kemi provuar këtë.
Por përderisa disa burra e kanë tejkaluar këtë lehtësisht, të tjerët janë mbërthyer me muaj. Mirë, ne duam që ju të jeni ai që e tejkalon lehtësisht këtë situat. Kjo është arsyeja pse ne e kemi zgjedhur Nick Savoy, autorin e librit Magic Bullets Handbook dhe një master insktruktor me Sistemin e Dashurisë, për 5 këshillat se si ta tejkaloni lehtësisht braktisjen, shkruan Men’s Fitness.

1.Largojeni atë nga sistemi i juaj
Nëse ju jeni të mërzitur, vazhdoni të jeni të mërzitur. Por me një afat të caktuar kohore. Është shumë më mirë (dhe miqtë tuaj do t’ju urrejnë më pak) në qoftë se ju thoni se do të vuani për ish të dashurën tuaj një javë sesa normaliteti i juaj të bëhet depressive.
2.Zbriteni atë nga piedestali
Ndaloni së menduari se nuk ka tjetër sikur ajo. Ju dolët me të, ju do të dilni edhe me femra tjera sikur ajo. Ose, me shpresë që, me femra që janë më të mira për ju. Nëse ju ende jeni duke vuajtur, lexoni artikullin klasike të Love System, ”Kill Beatrice”.
3.Ndaloni së foluri për të
Pasi të keni larguar atë nga sistemi i juaj, mos e lejoni t?ju kthehet prapa. Nëse dikush pyet për të, shprehni një shpresë të butë se ajo është duke bërë mirë dhe thoni se ju keni lëvizur përpara. Përndryshe, mos u sillni rreth saj.

4.Mos e humbni epërsinë tuaj
Nëse ju ndaloni së punuari në këtë drejtim, muskujt tuaj do të atrofohen. Nëse ju ndaloni së punuari me aftësitë tuaja shoqërore, i njejti gjë do t’ju ndodhë edhe me muskujt tuaj shoqëror. Nuk mërzitem nëse ju jeni në takim me një vajzë tjetër menjëher pas ndarjes tuaj, me rëndësi është që të jeni atje duke u shoqëruar.
5.Edhe nësë doni ta ktheni atë përsëri, dilni dhe me vajza tjera
Mënyra më e mirë që ta ktheni ish të dashurën tuaj (nëse kjo është ajo çfarë ju kërkoni) zhdukunu nga jeta e saj për një kohë dhe kthehnu përsëri më ndryshe. Mos u shqetësoni për ri-tërheqjen e saj, përqëndrohuni në përmirësimin e aftësive tuaja me gratë në përgjithësi. Shkoni në palestër, jepeni një freski garderobës suaj dhe lexoni sa më shumë këshilla moderne të takimeve. Nëse ju keni ca suksese nga koha që ju kandidoni përsëri, ju do dukeshit më integrues para saj me dukjen tuaj të njëjtë me djaloshin që ajo e kishte braktisur.

Tetova News

Popular posts from this blog

Seksi: Kohëzgjatja ideale, 13 minuta

Lidhjet në largësi: anët pozitive dhe negative

Mëngjesi pas herës së parë