20 mënyra si t`i përgjigjeni fjalës TË DUA


Ndodh që fjala “Të dua” të na vijë si e papritur për shkak të rrethanës ku mund të thuhet, ose për shkak se ne nuk mund të ndjejmë të njëjtën gjë.  Imagjinoni një person të ulur në gjunjë, që ju shpreh dashurinë dhe ju që nuk dini se çfarë t`i përgjigjeni ose më thjeshtë imagjinoni një mesazh në celular, i cili shkruan “të dua”.  Shmangeni tmerrin e përgjigjes e cila ju duket se nuk do të jetë kurrë e duhura. Ja një listë me 20 mënyra sa serioze aq edhe qesharake sesi mund t`i përgjigjeni fjalës “TË DUA”.

  1. Edhe unë!
  2. Përpjekje e mirë!
  3. Hahaha! Po tallesh besoj?
  4. Cilën pjesë të fjalës “vetëm miq” nuk kupton?
  5. Kjo ishte e këndshme.
  6. Në ëndërrat e tua!
  7. Mirë!
  8. E kam kuptuar më parë.
  9. Shumica e njërëzve me duan!
10.Nuk të vë faj!
11.Qënkemi dy atëherë.
12.Edhe unë e dua veten.
13. Faleminderit, do të doja të thoja të njëjtën gjë për ty.
14. Do preferoja që të mos e bëje.
15. Tingëllon gallatë.
16. Më trego më shumë.
17. Mos e mundo veten, më ndodh gjithëmonë.
18. Në rregull, kalofsh mirë.
19. Sa mirë për ty!
20.Oh e madhe kjo! S`ka për të funksionuar!


Tetova News

Popular posts from this blog

Seksi: Kohëzgjatja ideale, 13 minuta

Mëngjesi pas herës së parë

Lidhjet në largësi: anët pozitive dhe negative