Pabesia e femrave


Disa shifra janë të vështira për t’u kundërshtuar, si p.sh. shifrat e studimeve që udhëhiqen nga politika të ndershme. Kërkues nga Universiteti Metropolitan i Mançesterit zbuluan se 20- 25% e meshkujve kanë tradhëtuar, ndërsa për femrat shifra ishte 15-20%. Zondazhe të tjera zbuluan, se 50% e grave të martuara ishin përfshirë në aktvitete jashtëmartesore. Ndërkohë që meshkujt tentonin ta bënin këtë për seks, femrat dëshironin më shumë situatat emocionale.
Në përgjithësi kur dikush tradhëton, shfaq shenja të një problemi të madh, por femrat, më tepër se meshkujt tentojnë të shkojnë diku tjetër për t’u plotësuar kur nuk vlerësohen si të dëshiruara, të mirëkuptuara, ose të vlerësuara. Në këtë grup bëjnë pjesë gjithashtu edhe tipat aventurierë, të sëmurë pas trillimeve, apo që kanë qejf vërshimin e adrenalinës dhe aventurat në vend të qëndrimit në shtëpi.
Cilado të jetë arsyeja, përfundimi është se femrat tradhëtojnë po aq sa edhe meshkujt, duke mos i dhënë të drejtë asnjërit për pafajësi

Tetova News

Popular posts from this blog

Seksi: Kohëzgjatja ideale, 13 minuta

Lidhjet në largësi: anët pozitive dhe negative

Mëngjesi pas herës së parë