Fjalët që nuk i thuhen asnjëherë një femre

Ka shumë gjëra që i dallojnë meshkujt nga femrat. Nga ato të mëdhatë e deri te detajet më të vogla.
Duke e pasur parasysh ndryshimin, meshkujt duhet të jenë të kujdesshëm në zgjedhjen e fjalëve gjatë një bisede me një femër’-shkruan Cosmopolitan. Ja disa këshilla çfarë nuk duhet ti thoni asnjëherë një femre:
1. ‘Meshkujt janë racional dhe femrat janë shumë emocionale”.
2. “Femrat nuk dinë të ngasin makinat”.
3. “Jeni shumë e mençur për të qenë femër”.
4. “Femrat duan të martohen me meshkuj të pasur”.
5. “Nuk i kuptoj femrat pse i duan të dështuarit”.
6. “Femrat nuk i duan meshkujt e mirë”.
7. “Fshehurazi jeni duke pritur për ta lënë punën dhe për t’u bërë shtëpiake, apo jo?”
8. “Jeni një e përdalë apo fyerje të ndryshme mbi moralin”.
9. T’i përqeshni femrat tjera në sy të një femre, tregon dobësitë tuaja dhe tingëlloni keq tek personi në fjalë.
10. “Femrat janë të çmendura”.
11. “Qetësohu”.
12. “Ju nuk dukeni si femrat tjera që kam njohur, ju jeni më ndryshe”.
13. “Dukeni shumë mirë për moshën tuaj, nuk i tregoni vitet aspak”.

Tetova News

Popular posts from this blog

Seksi: Kohëzgjatja ideale, 13 minuta

Lidhjet në largësi: anët pozitive dhe negative

Mëngjesi pas herës së parë