Dëshirat më të nxehta të femrave


Që të dyja gjinitë si femrat edhe meshkujt kanë ëndrra erotike dhe kjo provohet sipas një studimi të Universitetit holandez në Amsterdam.
Mirëpo lidhur me këtë çështje janë renditur disa nga dëshirat më të nxehta të femrave në shtrat.
Dashuri me partnerin dhe ish të dashurin
Kjo është një ndër ëndrrat më të shpeshta të femrave, për të shijuar në maksimum eksperiencën.

Marrëdhëniet orale
Është një nga praktikat seksuale që pëlqehet zakonisht nga meshkujt, por edhe femrat nuk mbeten mbas, pasi në këtë mënyrë eksitohen më shumë.

Pozicione të reja
Kjo është një nga taktikat më tunduese për femrën, e cila është e etur për të provuar diçka ndryshe.

Marrëdhënie në publik
Kjo është një nga dëshirat më të përhapura si në radhët e femrave edhe në të meshkujve, dhe natyra shpesh tundon ndjeshëm.
Dashuri me një të panjohur
Kjo mund të duket një ide absurde por studimet e fundit kanë treguar se nuk janë të pakta femrat që kanë një dëshirë të tillë.

Tetova News

Popular posts from this blog

Seksi: Kohëzgjatja ideale, 13 minuta

Mëngjesi pas herës së parë

Lidhjet në largësi: anët pozitive dhe negative