20 gjestet e bukurisë që femrat ua fshehin meshkujve


Për t’u dukur sa me te bukura femrat bëjnë disa sakrifica te cilat shpesh ua fshehin partnereve te tyre. Cilat janë me ekstremet? Zbulojini!

Kur shohim për shembull Candice Swanepoel-in apo bar Refael-in ne plazh mendojmë se bukuria e tyre është natyrale. Ne fakt edhe ato depilohen, ndonjëherë veshin recipeta me mbushje, etj. Si te gjitha femrat edhe ato bëjnë gjeste te cilat jo gjithmonë ua tregojnë partnereve te tyre.

Ne fakt është e rishte te shohësh ne  2014-ën, ndihet ende nevoja e depilimit ne qetësi pa i treguar partnerit. Ja cilat janë gjestet e tjera qe femrat i bëjnë fshehurazi. Edhe pse disa mund t’iu habisin, janë përgjigjet e dala pas disa anketave te kryera.

1. Depilimi i gishtave te këmbëve
2. Heqja e qimeve te fytyrës dhe te mjekrës
3. Heqja e qimeve te çuditshme diku ne trup
4. Heqja apo dekolorimi i mustaqeve
5. Heqja e kallove tek këmbët
6. Veshja e te brendshmeve qe te tregojnë me te imët
7. Heqja e vetullave
8. Depilimi i bikinit
9. Heqja e qimeve te hundës
10. Pastrimi i fytyrës dhe hidratimi i saj
11. Prerja e thonjve te këmbës
12. Zbardhja e dhëmbëve
13. Përdorimi i kremit kundër rrudhave
14. Vendosja e pastës se dhëmbëve për te larguar puçrrat
15. Përdorimi i maskave te bukurisë
16. Depilimi i sqetullave apo këmbëve
17.  Mbushja e recipetave
18. Lyerja e vetullave
19. Përdorimi i kremit anti-celulit
20. Përdorimi i scrab-it te trupit rregullisht