10 shtete më aktive seksuale


Seksi më së shpeshti praktikohet në SHBA, ndërkaq më së shumti kënaqen banorët e Australisë, madje plot katër minuta.

Në një sajt është shfaqur harta e cila tregon banorët e cilit shtet më së shumti dhe më së gjati kënaqen në seks.
Sipas këtyre të dhënave, seksi më së shpeshti praktikohet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ndërkaq më së gjati kënaqen banorët e Australisë. Madje plot 4 minuta.
Kjo është lista e shteteve të cilat më së shumti kënaqen në dhomën e gjumit:
Amerika 3:45
Kina 2:40
Kanadaja 3:41
Mbretëria e Bashkuar 2:56
Rusia 3:31
Franca 4:02
Australia 4:02
Meksikoja 3:23
Spanja 3:22
Italia 2:50
/Telegrafi/

Tetova News

Popular posts from this blog

Seksi: Kohëzgjatja ideale, 13 minuta

Lidhjet në largësi: anët pozitive dhe negative

Mëngjesi pas herës së parë