10 gjërat që meshkujt nuk duan që ju ti zbuloni


Pavarsisht sesa të afërt janë me ju meshkujt, ata kanë disa gjëra të cilat nuk dëshirojnë që ju ti dini. Për këtë bëni më mirë të mos pyesni. Ja cilat janë ato:
1. Sa herë masturbohen. Ato mastrubohen shumë më shumë herë se sa pranojnë përballë jush. Nëse ju Ii pyesni sa herë masturbohen atëherë mereni atë numër që ju thotë dhe shumëzojeni me 100.
2. Meshkujt mund të bëhen emocionalë dhe të qajnë. Por nuk i pëlqenm shumë që kjo gjë të vihet re nga femrat, pasi do ti bënte ato të dukeshin të dobët.
3. Me sa femra kanë fjetur. Kjo është dioçka për të cilën ju nuk duhet ta pyesni një mashkull por edhe ato juve. Gjithkush shqetësohet nëse ky numër është i ulët ose shumë i lartë. Për këtë bëni mirë që të mos pyesni fare.
4. Meshkujt kanë muzikë të sikletshme në iTunes e tyre. Ato mund të mbajnë aty këngë të preferuara nga gjimnazi ose nga një ish i tyre, të cilat juve mund t’ju duken qesharake. Prandaj ato janë në siklet nëse ju i zbuloni.
5. Ato janë të vetëdijshëm rreth madhësisë së penisit. Nëse janë ok me madhësinë atëherë shqetësohen për formën, ngjyrën ose çfarëdo tjetër. Ato mendojnë shumë rreth penisit të tyre, prandaj nuk do të donin që të diskutohet apo të kritikohet ajo pjesë.
6. Meshkujt nuk duan që ju të lexoni sms që mund ti vijnë në telefon nga ish e dashura. Kjo pasi nuk do ti pëlqente të krijonte debate në lidhje me diçka të kaluar.
7. Nuk duan që ju të ndërhyni në preferncat e tyre pornografike. Kjo është diçka mjaft private. Nëse ato ruajën një video pornografike që i pëlqen, nuk do të donin që ju ta zbuloni.
8. Ato shpeshherë ju shoqërojnë juve për të bërë shopping ose për të parë një komedi në kinema vetëm e vetëm që mos t’ju mërzisin. Shpeshherë nuk dëshirojnë ta bëjnë vërtetë atë gjë.
9. Meshkujt ndonjëherë mendojnë se femrat e tjera janë tërheqëse ose të lezetshme. Në fund të fundit sytë janë për të parë. Por ato nuk duan që ju ta kuptoni këtë gjë, pasi kjo nuk do të thotë se nuk ju pëlqejnë më juve apo ju urrejnë. Thjesht ata e vlerësojnë diçka të bukur vizualisht.
10. Meshkujt kanë një grup mjetesh personale të cilat i pëlqen ti mbajnë për vete. Është më mirë që mos ti dini se për çfarë i përdorin.

Tetova News

Popular posts from this blog

Seksi: Kohëzgjatja ideale, 13 minuta

Mëngjesi pas herës së parë

Lidhjet në largësi: anët pozitive dhe negative