Për të ndezur “zjarrin nën çarçafë”, bëni këto 5 gjëra


Shpërthejeni afshin me partnerin. Janë këto pesë gjëra të cilat mund t’i provoni që sonte, nëse dëshironi që sërish të përjetoni kënaqësinë si në fillimin e lidhjes suaj.
Bëni masazh të dashurit tuaj
Niveli i testosteronit bie kur abstenoni nga seksi, andaj është e nevojshme që sërish të inicioni prodhimin e këtij hormoni.
Masturboni para tij
I dashuri juaj do të kënaqet me pamjet seksi që do t’ia shfaqni, por do t’i ofroni rastin që saktësisht të shohë pjesët e trupit të cilat dëshironi t’jua prekë, pastaj edhe mënyrën se si ai duhet t’ju prekë.
Shikoni bashkë film erotik
Nxitja e epshit duke shikuar program erotik me siguri do të ndodhë edhe në dhomën tuaj të gjumit.
Përdorni “dirty talk”
Tani është koha që t’i rrëfeni disa nga fantazitë tuaja seksuale.
Kurdisni orën që të zgjoheni 30 minuta më herët
Shumica e meshkujve në mëngjes kanë ereksion, andaj shfrytëzojeni rastin kur partneri juaj të jetë plot energji.

Tetova News

Popular posts from this blog

Seksi: Kohëzgjatja ideale, 13 minuta

Lidhjet në largësi: anët pozitive dhe negative

Mëngjesi pas herës së parë