Shikimi i partneres derisa zhvishet është njëra ndër tri gjërat më seksiTë dy gjinitë njësoj i eksitojnë puthjet. Për freskim të paralojës shpesh mjafton të përdoren ndryshime të vogla.

Pyetjes pa çfarë mund të imagjinojnë jetën e tyre seksuale, pothuajse gjysma e meshkujve dhe 31 për qind e femrave janë përgjigjur që munden pa shikim të përbashkët të filmave pornografikë.
Menjëherë pas këtyre gjërave, në listën e gjërave më pak eksituese gjenden fjalët e pista. Prandaj, shkruan Telegrafi, mos i injoroni gjërat themelore – shikimi i partneres derisa është duke u zhveshur është njëra ndër tri gjërat të cilat më së shumti i “ndez” meshkujt.
Të dy gjinitë njësoj i eksitojnë puthjet. Për freskimin e paralojës shpeshherë është e mjaftueshme të aplikohen ndryshime të vogla – ndryshimi i anës së krevatit, përdorimi i dorës së majtë, në vend të së djathtës me rastin e përkëdheljeve.
Do të ndiheni sikur filloni një lidhje të re, ndërkaq do t’ju duket më interesante dhe më argëtuese. Dhe mos e harroni kryesoren – mos e ndryshoni seksin! Meshkujt e ndiejnë këtë, ndërkaq kjo gjë për një kohë të gjatë prish lidhjen. Më mirë tregoni se çka ju “ndez”. /Telegrafi/