Posts

Showing posts from January, 2011

Një mësuese seksi për amerikanët

Image
Jeton në Los Anxhelos, ku sot, falë "YouTube", është shumë e famshme. Marina Orlova, filologe e internetit, ka zbuluar mënyrën më të thjeshtë për të shpjeguar gjërat më të ndërlikuara.
Kur jetoja në Nju Jork, fqinji im Mikhail ishte rus dhe fliste vetëm për dy gjëra: e para ishte Marina Orlova, kurse e dyta një sërë dëshirash që lidheshin me Marina Orlovën. Kanë kaluar rreth dy vjet nga ajo që unë e quaj një gabim, që nuk hetova se kush ishte Marina Orlova. Për këtë gabim nuk ia hedh të gjithë fajin vetes. Edhe Mikhail kishte pjesën e fajit. Zakonisht, kur takoheshim në ashensor, nuk pushonte së foluri, për dy dëshirat e tij, aq sa më fillonte dhembja e kokës, e cila më pushonte pas dy ditësh. Kështu që sa herë e shihja, ndërroja rrugë ose prisja sa të largohej ai, pastaj shkoja në shtëpi. Pas pak kohësh u shpërngula nga aty dhe për fat mirë asnjë fqinj tjetër nuk më foli për Marina Orlova. Por kjo nuk zgjati shumë. Këtë verë isha me pushime në Kajro dhe një rus po i tregonte …

Tetova News