Posts

Showing posts from August, 2010

Shkrimtaret e shthurura

Rrëfimet erotike të femrave marrin tjetër dimension kur rrëfehen në publik, bëhen më të lakmuara për misterin e pazbuluar të sekreteve të shtratit që nuk mundën ta merrnin me vete në varr Ditën është një kuratore ekspozitash, një anëtare e respektuar e elitës intelektuale parisiene, por kur bie nata, ajo shndërrohet në një grua, pasioni i së cilës është seksi i dhunshëm dhe orgji me burra të panjohur...! Ajo nuk ngjason me kurvat që kanë fjetur me gjithë botën. Më në fund gratë rrëfehen! Po çfarë? Atë që femrat nuk kanë pranuar kurrë, jo mënyrën se si krihen apo trukohen, por mënyrën se si bëjnë seks. Rrëfimet erotike të femrave marrin tjetër dimension kur rrëfehen në publik, bëhen më të lakmuara për misterin e pazbuluar të sekreteve të shtratit që nuk mundën ta merrnin me vete në varr. Në fillim nën diktatin e censurës dhe më pas të botuara nga origjinali, siç janë hedhur plot pasion në letër, fill pas orgazmave të kulluara, tri prej personazheve të rëndësishme të letërsisë erotike, r…

Të jesh biseksuale është chic

Image
Nga Megan Fox tek Cameron Diaz, gjithmonë e më shumë yjet e kinemasë duan të deklarojnë biseksualitetin e tyre: është vetëm një tendencë apo një mënyrë për të folur për veten?

Mendoni se puthja mes dy femrave është një tendencë e yjeve të showbizzit apo thjesht një dëshirë e brendshme të cilën, ata e nxjerrin vetëm në momente të caktuara. Përtej lajmeve rozë që kanë mbushur shpesh faqet e para të gazetave kur emrat e njohur të artistëve janë kapur duke u puthur me artistë të të njëjtit seks, shumë prej tyre së fundmi pranojnë se të qenit biseksualë, nuk është një mani, por një mënyrë për të thënë se kështu ndihen chic. Po lumturia? Duket se në këtë aspekt nuk ka asnjë kuptim që yjet të japin shpjegime nëse ata ndihen vërtet të lumtur kur puthin një person të të njëjtit seks në buzë, pasi siç edhe duket, gjithçka është modë...!

Bukuroshja Megan Fox nuk e ka mbajtur kurrë të fshehtë biseksualitetin e saj: “Nuk më duket aspak e çuditshme të dua njëkohësisht një burrë dhe një grua. Mund t…

Tetova News