Posts

Showing posts from March, 2010

Rezistojini një lidhjeje që tashmë ka marrë fund

Kur merr fund një lidhje, një nga gjërat e para me të cilat duhet të përballemi është rezistenca ndaj impulsit për t’i telefonuar të dashurit ose së dashurës, për t’i shkruar mesazhe ose e-mailKur merr fund një lidhje, një nga gjërat e para me të cilat duhet të përballemi është rezistenca ndaj impulsit për t’i telefonuar të dashurit ose së dashurës, për t’i shkruar mesazhe ose e-mail. Por ndonjëherë tundimi është më i madh se kontrolli ynë. Ka nga ato vajza që nuk heqin dorë, por vënë në praktikë të gjithë përvojën e tyre, duke përdorur justifikime nga më të ndryshmet (më i zakonshmi është: “Më fal, doja t’i telefonoja dikujt tjetër. I rashë pa dashje numrit tënd”) dhe në fund ndihen patetike dhe budallaqe. Por nëse bëni pjesë në kategorinë e atyre femrave që vendosin të heqin dorë, pra që i lënë gjërat të rrjedhin natyrshëm, kanë personalitet dhe nuk bien pre e provokimeve, atëherë këto sugjerime bëjnë edhe për ju.Mendoni për dashurinëPas një periudhe vuajtjesh, duhet pak relaks. Ndo…

Tetova News